Za vlasnike vila

13 puta povećajte šansu za buking pomoću review-a

Imate vilu za najam. Fotografije su odlične. Kuća je lijepa i posebna, a cijena je dobro pozicionirana. No ipak izostaje vrhunski rezultat. U čemu je problem? Radi se o povjerenju kupca. Činjenica je da za popunjenost od 20 tjedana i više morate imati recenzije. Statistički je dokazano da kuća koja ima 1 recenziju ili tzv. review ima 13 puta veću vjerojatnost da će posjetitelj individualne stranice te kuće nju stvarno i bukirati u odnosu na neku kuću koja nema niti jedan review.
Stoga budite srdačan domaćin i zatražite Vaše goste da pomognu budućim gostima, ali i Vama, tako da izdvoje par minuta i napišu par riječi o tome kako se osjećaju u Vašoj kući.
Ali što ako napišu negativan review?
To nije kraj svijeta. Svakako se treba pobrinuti da su gosti zadovoljni. No pokoji negativan review može čak i poboljšati buking uz adekvatan odgovor. Naime, vlasnik vile može na svaki review ostaviti i odgovor. U odgovoru se moramo gostu pristojno zahvaliti i napomenuti kako su problemi otklonjeni. Korisnici će lako uvidjeti koliko je nekakav review utemeljen, a taj loš će uz par dobrih, još i podići vjerodostojnost oglasa za Vašu kuću.
Please follow and like us: